Apartment for sale in Altea

Ref. VB0261
1.106.513€
Sold
Share

Luxe appartement te koop in Altea. Dit appartement is opgenomen in 13 extra luxe appartementen met spectaculair uitzicht in een van de meest gewilde gebieden van Sierra de Altea. Spectaculaire terrassen en panoramisch uitzicht over de baai van Altea, u kunt het eiland van Altea zien, Altea la Vella, Benidorm, El Albir, etc. Dit appartement heeft een bebouwing van zo'n 575- 900 m2, met terrassen. De interne layout is het resultaat van een project door professionele architecten en binnenhuisarchitecten om uw dromen uit te laten komen. De woning heeft in totaal 3 slaapkamers met ingebouwde kledingkasten, ruime badkamer met douche en bad. De master bedroom beslaat ongeveer 51 m2 met ruime kleedruimte en exclusieve badkamer en-suite met douche en bad. Alle 3 de slaapkamers hebben directe toegang tot het terras en genieten fantastisch uitzicht op zee. De keuken is uitgerust naar verhouding met de categorie en kwaliteit van de woning en met een spectaculair kookeiland. De living een eetkamer zijn de grootste ruimten van deze woning met meer dan 63 m2 met verschillende zones met prachtige verlichting. Er is een beamer om een bioscoop na te bootsen, een prachtige living van waaruit u het terras van meer dan 53 m2 bereikt, met carport, jacuzzi en fantastisch uitzicht op zee. Tevens centrale verwarming en airconditioning. De woning wordt gecomplementeerd door de garage voor meer auto's met opslagruimte van meer dan 100 m2. De toegang is via de privé hal alleen voor de eigenaren van deze woningen. Het complex wordt gebouwd op een 13.000 m2 perceel, ingesloten, controle van toegang, ingang en uitgang, parkeerplaats voor gasten, grote tuinen met fonteinen, sociale club, speelzone voor kinderen en een spectaculair zwembad: een oasis om in uw eigen woning te kunnen relaxen. Dit alles samen met de lokatie, met toegang naar de snelweg AP7, vlakbij de Don Cayo Golfbaan, La Olla strand en Campomanes Haven, maakt dit complex zeer luxe en is het een van de meest exclusieve promoties in Altea en in het Noorden van de Costa Blanca.

* Los datos que constan en la web en cada propiedad, son orientativos y sin carácter contractual. The descriptive data offered on the web are purely for information and non-contractual
Type:
Apartment / flat
Town:
Altea
Build size:
703 m²
Bedrooms:
3
Bathrooms:
3
Similar Properties

For Sale. Apartment / flat in Altea

Altea - Cumbre del Sol
1.700.000€
Contact with us
Send
Sending...

This site uses cookies to give you the best user experience. If you continue browsing you are giving your consent agreeing to our cookies policy.

X Accept More information